Čuka raznela podmladak moskovskog Spartaka sa 6:0, dominirali Zorić i bivši igrač Zvezde

Momci sa Banovog Brda deklasirali rivala

  • 0

Čukarički je u trećoj kontrolnoj utakmici na Kipru ubedljivo pobedio mladi tim moskovskog Spartaka rezultatom 6:0 (3:0), a u strelce se upisalo četiri igrača - Zorić u 25, 29, Đurić u 33, Obradović u 59. i Ožegović u 69. i 78. minutu.

Napadački i agresivno od početka susreta ušla je srpska ekipa i već u petom minutu imali su prvu dobru priliku pošto je Zorić uposlio Obradovića, ali je dobro reagovala odbrana protivnika. Lalatović je uz aut liniju sve vreme sugerisao igračima koji su pokazali dobru igru i ulazili u šanse, a u 25. minutu postigli su prvi gol. Posle prekršaja nad Ožegovićem na 20 metara od gola Spartaka, loptu je namestio Zorić i fenomenalnim udarcem iz slobodnog udarca smestio je u donji desni ugao.

Dvostruki strelac i na prethodnoj kontrolnoj utakmici Darko Zorić duplirao je prednost za Čukarički u 29. minutu i posle asistencije Obradovića. Sa jedanaest metara smestio je loptu ispod golmana Kozlova. Može se reći da je utakmica bila rešena u 33. minutu kada je posle kornera koji je izveo Zorić najviši u skoku bio Đurić i bez problema glavom pogodio mrežu rivala. Do kraja prvog poluvremena, izgledne šanse imali su još Ožegović i Bojić.

U nastavku utakmice Čukarički je držao stečenu prednost i pretio iz kontri. U 59. minutu odlično je Kajević prošao po levoj strani, uputio loptu po zemlji na dva metara od gola Spartaka, natrčao Obradović i zakucao je u mrežu mladih Moskovljana.

Na 5:0 povisio je Ožegović iz jedanesterca u 69. minutu, a sudija je pokazao na belu tačku, posle igranja rukom jednog igrača Spartaka. Ognjen Ožegović je postigao efektan gol glavom i u 78. minutu za konačnih 6:0, pošto je Šarić koji je zamenio Obradovića, oduzeo i sačuvao loptu, odložio do Jovanovića, koji je odlično centrirao do strelca.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA