Grof naredio sklekove Milijaševoj ekipi posle poraza 5 na 5 tokom treninga Zvezde (VIDEO)

Nenad Milijaš odradio prvi trening posle povratka u Zvezdu, a pošto je njegova ekipa poražena, morao je za kaznu da odradi dodatnu vežbu sa ostalima

  • 0
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde imali su jedan prepodnevni trening u nedelju u trajanju od sat vremena. Doduše, jedan deo ekipe, koji je planiran za utakmicu u ponedeljak, protiv Arisa iz Limasola, otišao je posle 45 minuta, dok su ostali tek tada počeli sa napornijim radom.

>>> Luković i Grof posle treninga ''držali bukvicu'' dvojici Zvezdinih klinaca (VIDEO)

Najpre se igrala takozvana ''ševa'' gde su igrači bili podeljeni u tri grupe - crveni, zeleni i plavi, i dodavali su se tako da oni kojma preseku loptu budu u krugu.

Nakon toga usledila je igra na skraćenom terenu, gde su iste grupe igrale 5 na 5. Igralo se po sistemu pobednik ostaje, a na kraju je plava ekipa imala najviše pobeda, pa su poraženi morali da odrade seriju sklekova po naredbi trenera Miodraga Božovića.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

>>> Milijaš: Tačno je, igraću za džabe u Zvezdi, evo kako me Grof nagovorio da se vratim (VIDEO

Crveni, koji su izgubili nešto manje duela, morali su da urade po 10 sklekova, dok su ''zeleni'', koji su imali najviše poraza, bili primorani da urade duplo više. U ekipi koja je imala zelene markere bio je i Nenad Milijaš, koji je takođe radio sklekove.

Inače, Milijaš na prvom treningu nije uspeo da postigne gol, ali je podelio nekoliko odličnih dugih lopti, imao je i jedno požrtvovano uklizavanje, pa se sa tribina moglo čuti i kako ga Grof Božović hvali sa ''Bravo, Nenade''.

Pogledajte i kako je izgledao kraj treninga kada su fudbaleri Zvezde radili sklekove:

Baner za pripreme

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA