Kreće Sitijev napad na Van Persija

Arsenal je u veoma teškoj poziciji jer ne sme da izgubi napadača bez obeštećenja, ali ne može da mu ponudi finansijske uslove kao "građani"

  • 0

Sačekali su da Rovin van Persi završi obaveze na Evropskom prvenstvu i da krenu u napad na njega. U narednih nekoliko dana očekuje se da Mančester siti pred Arsenal stavi milionsku ponudu za holandskog napadača.

Menadžer Roberto Manćini još odavno je označio dovođenje Van Persija kao prioritet u prelaznom roku i sada će krenuti natezanje sa Arsenalom. Van Persi ima ugovor sa "tobdžijama" do leta 2013. godine i ukoliko sada ostane, a ne potpiše produženje, seledećeg leta će moći da ode kao slobodan igrač. Arsenal želi da ga zadrži, ali je jasno da je u pat-poziciji. Niti smeju da ga izgube bez obeštećenja, niti mogu da mu ponude finansijske uslove kao Mančester siti. A ti "uslovi" su, prema pisanju ostrvske štampe, oko 200.000 funti nedeljno, što je previše za Arsenal, kao i mogućnost da osvaja trofeje, što sa "tobžijama" nije realnost u poslednjih nekoliko godina.

Sada je na Vengeru da isposluje što bolju cenu za Holanđanina i proda ga za što više para. Jedina nada mu je da napadač iz ljubavi odluči da ostane u klubu čiji je kapiten i zaboravi na milione koje mu nude "građani". Međutim, sve su prilike da će krenuti stopama Adebajora, Nasrija, Klišija...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA