Bufon bi pre gledao porniće nego proučavao penale engleskih igrača

Golman Italije šaljivo je odgovorio na pitanje novinara da li uoči meča proučava kako engleski reprezentativci šutiraju sa bele tačke

  • 0

Kako se bliži četvrtfinalni duel Italijana i Engleza, sve je više onih koji smatraju da će zbog defanzivne orijentacije ova dva tima meč biti odlučen penalima. Engleski golman Džo Hart rekao je da je proučio Italijane kako šutiraju penale i da će, pored toga što će ih odbraniti, i on šutirati s bele tačke ukoliko bude bilo potrebe. I dok samouvereni Hart preti, legenda na golu "azura" Đanluiđi Bufon potpuno je opušten i zbija šale na tu temu.

Upitan da li je gledao snimke engleskih fudbalera kako šutiraju penale i da li ih je proučavao, popularni Điđi je rekao:

- Nismo gledali nikakve filmove ili snimke danas, ali ćemo zato večeras gledati "neke druge" filmove. Znate na koju vrstu mislim - poručio je kroz osmeh Bufon, aludirajući na "švedske akcione" filmove, a onda se uozbiljio:

- Tri puta sam u karijeri bio na penal ruletu. Dva puta sam pobedio, a jednom izgubio. Ali, ne želim da razmišljam o penalima, jer verujem da ćemo plasman u polufinale obezbediti u regularnih 90 minuta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA