Piksi: Lukić me iskulirao na sahrani Miljanića

Lukić i Stojković su se videli i na komemoraciji i na sahrani Miljana Miljanića, ali predsednik Zvezde nije prišao ni da se pozdravi

  • 0

Kafa je u srpskom narodu prava institucija. Uz nju se pita i za junačko zdravlje, ali izgleda da Dragan Stojković Piksi takvu neće popiti na „Marakani”. Naime, kako Telegraf.rs saznaje od izvora bliskog Piksiju, peta Zvezdina zvezda mu se požalilada nije dobila poziv Lukića da dođe na stadion i popije kafu, koji je predsednik Zvezde u utorak najavio preko medija.

- Već danas ću pozvati Stojkovića na kafu u moju kancelariju. Zaista mi je suvišno da uopšte objašnjavam ko je Dragan Stojković za Crvenu zvezdu i koliko su vrata kluba otvorena svim legendama kluba, bez izuzetka. Čak i onima koji javno i oštro kritikuju ovu upravu - rekao je u utorak Lukić.

Stojkovićev prijatelj kaže za Telegraf.rs da ne samo što sadašnji predsednik Zvezde nije pozvao Piksija na kafu, već mu se nije ni javio na komemoraciji Miljanu Miljaniću, kojoj su u utorak pre podne obojica prisustvovala!

- Lukić je na komemoraciji sedeo bukvalno nekoliko metara od Stojkovića, ali nije našao za shodno ni da priđe i da se pozdravi. Njih dvojica su se videli i nešto kasnije na sahrani Miljanića, razmenili su poglede, ali ni tada nije došlo do najavljenog razgovora. Stojković ostaje u zemlji još nekoliko dana, a da li će za to vreme stići poziv sa Marakane na pomenutu kafu, ostaje da se vidi - priča za Telegraf.rs izvor blčizak Piksiju.

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA