Marko Rojs: Bolje od ovoga ne može!

Fantastični reprezentativac Nemačke presrećan je zbog dobijene šanse kod selektora Leva i prvenca u dresu "pancera"

  • 0

Mnogi su se čudili Joakimu Levu što u prve tri utakmice na Euru nije pružio šansu fenomenalnom Marku Rojsu, koji je obeležio sezonu u Bundesligi. Ali, selektor "pancera" je znalački čuvao plavokosog "zvrka" i onda ga onako "gladnog fudbala" pustio na teren protiv Grčke. Rojs je pokazao klasu, driblao je Grke kako je stigao, a na kraju je postigao i efektan gol, koji ulazi u konkurenciju za jedan od najlepših na šampionatu. Bio mu je to prvenac u dresu "elfa".

- Prvi put sam dobio šansu da zaigram na jednom velikom takmičenju, pobedili smo i još sam uspeo da postignem gol. Gde ćete bolje od toga? Selektor mi je pre meča rekao da igram na svoj način, kao što uvek igram. Ja volim da budem ''nestašan'' na terenu. Kada sam postigao gol, imao sam grč i nisam mogao da ga proslavim. Želeo sam da slavim sa Džeromom Boatengom, ali nisam mogao. Sada nas čeka polufinale. Daću sve od sebe, a za sve ostalo se pita selektor - komentarisao je presrećni Rojs. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA