Potvrđeno: Anđušić menja Teodosića

CSKA nije dozvolio srpskom plejmejkeru da se odazove na predstojeći "ol-star" VTB lige, pa će umesto njega nastupiti bivši bek Partizana

  • 1

Najbolji igrač moskovskog CSKA Miloš Teodosić zaigrao je posle dve nedelje pauze u meču VTB lige protiv Avtoroda, ali u klubu su i dalje vrlo oprezni povodom njegovih daljih nastupa.

Istina je da je Miloš još uvek na terapijama i njegovo stanje se motri zbog čega će i propustiti predstojeći "ol-star" VTB lige 11. februara u Sočiju.

>>> Teodosić očigledno spreman za Zvezdu: Čak je i imao i lukavu blokadu s leđa (VIDEO)

Umesto Teodosića naknadno je pozvan još jedan Srbin, Danilo Anđušić, koji ove sezone igra impresivno u dresu "fenjeraša" Parme.

Iz moskovkog kluba su izdali saopštenje povodom izostanka Teodosića.

- Na nedeljnoj utakmici protiv Avtodora Miloš se vratio na teren dve nedelje pre nego što je bilo planirano. Zapravo, on je još uvek u procesu oporavka od povrede i trenutno prolazi kroz proces konzervativne terapije. Zahvalni smo vođstvu VTB lige na razumevanju, a želimo i da se izvinimo navijačima koji su očekivali da vide Teodosića na parketu u Sočiju. Uvereni smo da će pauza koju Miloš bude imao umesto odlaska na "ol-star" biti delotvorna za njega i vratiti ga u vrhunsku formu - poručili su Moskovljani.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    7. februar 2017 | 18:22

    Au..na čitanje naslova se prepade.Pomislio sam da se CSKA raspada i da su svi u klubu totalno poludeli.A na kraju all star.he he Dobra fora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA