≫ 

Pripreme završene za Ristića: Zvezda ga vraća u Beograd!

Za Mihaila Ristića pripreme na Pafosu su završene posle povrede ligamenta desnog skočnog zgloba, a vraća se u Beograd ranije da bi što pre počeo sa terapijama

  • 3
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Fudbaleri Zvezde imali su u utorak prvi i jedini slobodan dan, a već u sredu ih očekuju novi treninzi, ali na njima neće biti Mihaila Ristića, koji se vraća sa priprema, potvrđeno nam je iz kluba.

On je uoči utakmice protiv Arisa iz Limasola u nedelju doživeo povredu ligamenta skočnog zgloba desne noge na prepodnevnom treningu, pa je meč posmatrao sa tribina sa longetom na nozi.

Pošto će zbog povrede pauzirati najmanje tri nedelje, Ristić će se vratiti u Beograd već u sredu, kako bi što pre počeo sa terapijama i procesom rehabilitacije.

Ristić će svakako propustiti početak prolećne sezone, a pitanje je i da li će se porpuno oporaviti za 153. večiti derbi koji je na programu već 4. marta.

Ipak, Miodrag Božović na poziciji levog beka ima Dušana Anđelkovića, koji briljira na pripremama na Kipru i deluje da bi bio prvi izbor trenera Zvezde na toj poziciji, čak i da nije došlo do povrede Ristića.

Baner za pripreme

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    7. februar 2017 | 22:07

    Vratite ivanovica

  • batko,

    8. februar 2017 | 09:46

    Kilavko i debeljko! U svakoj polusezoni se povredjuje!

  • Ivan

    8. februar 2017 | 14:00

    Bolje da vrate igrace koji su tu od malih nogu a otisli su ko zna gde jer nije imao ko da ih pogura izmedju ostalog i malog Ivanovica igrao je sa mojim bratancem i vrlo je talentovan i dobar igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA