Zvezda nema šta da traži u Moskvi prema ovim kvotama: Ali zato možete OZBILJNO da zaradite!

Pred nama je peti duel srpskog i ruskog tima od 2000. godine

  • 13
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Košarkaši Crvene zvezde rano jutros su otputovali u Moskvu gde ih u četvrtak očekuje duel 22. kola Evrolige sa aktuelnim šampionom, ekipom CSKA.

Ovo će biti peti duel dva tima od 2000. godine, a poslednji put je bio u Beogradu, kada su crveno-beli uspeli da po prvi put poraze "armejce" - 78:67 je bio rezultat koji je bio deo neverovatno serije od sedam pobeda u najjačem evropskom takmičenju.

>>> Određen arbitar za CSKA: Kad je poslednji put sudio Zvezdi, crveno-beli su zgromili velikana! (VIDEO)

>>> Teodosić očigledno spreman za Zvezdu: Čak je i imao i lukavu blokadu s leđa (VIDEO)

Situacija je dosta drugačija sada: crveno-beli su upisali dva poraza zaredom od Efesa i Partizana, a trener Dejan Radonjić neće računati na Stefana Jovića, koji više ne može da se izlaže dodatnim naporima zbog povrede leđa. I CSKA je imao promenljiva izdanja, ali je za Dimitrisa Itudisa ohrabrujuće što na raspolaganju ima gotovo oporavljenog Miloša Teodosića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

CSKA je u jednom momentu bila najbolja ofanzivna ekipa sa prosekom poena 86.7 poena, a od kako su upisala dva poraza u četiri poslednja kola, to je palo na 74.7 poena. S druge strane, crveno-beli imaju defanzivu "broj jedan" u Evroligi - u proseku dozvoljavaju 73.3 poena.

Ruska ekipa je, nesumnjivo, i ovaj put veliki favorit, što se vidi i prema kvotama kladionice "Meridian" - na pobedu domaćina je to 1.03, a na Zvezdu čak 9.18.

Interesantno, pobeda CSKA viša od 10 poena razlike je kvota 1.26, a ako verujete da Crvena zvezda može da iznenadi i slavi sa 10+, kvota je 23.

Sve kvote za ovu utakmicu pogledajte klikom >>> OVDE.

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    8. februar 2017 | 12:46

    Кад би Звезда добијала од државе као партизан онолико пара, можда би и могли да се надамо. Овако лично сам задовољан што смо их победили у Бг, а тамо како буде. Само, зашто неко даје 1,4 милке за онај клуб?

  • Delija

    8. februar 2017 | 12:26

    Kad te neko ovako otpise tad je najlakse da pobedis a Zvezda je to cesto umela da uradi ranijih godina! Napred Zvezdo,igraj i bori se nemas sta da izgubis a mozes mnogo da dobijes!!!!Delije su uz Vas momci

  • Milan

    8. februar 2017 | 13:12

    Bez Jovketa nemamo ni promil sanse,realno.kakav bre volters.mozda za dvojku.ali za pleja nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA