Bruka Vlatka Markovića: Isti oproštaj od Miljanića i Ivića?

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske oprostio se od MIljanića istim rečima kao prošle godine od Tomislava Ivića

  • 0

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Vlarko Marković upotrebio je isti deo oproštajnog govora na sahrani Miljana Miljanića, kao i na sahrani najvećeg hrvatskog trenera Tomislava Ivića u junu prošle godine, objavio je hrvatski internet portal index.hr.

U Beogradu je juče sahranjen čuveni trener Miljan Miljanić. U sali Skupštine grada Beograda bio je i Vlatko Marković, predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske i specijalni izaslanik FIFE. Prema navodima indexa, on se od Miljanića oprostio rečima da se svakako radi o najvećem treneru sveta.

- Retko se sreće takav čovek. Citiraću jednog crnogorskog pisca, koji je nedavno, na jednoj sahrani, takođe u Beogradu rekao:"Bio je čovek koji je imao dušu u bezdušna vremena" - rekao je Marković.

Hrvatski sajt je primetio da se Marković  u još jednom oproštaju poslužio istim epitetima za jednog od najslavnijih hrvatskih trenera, ocenjujući taj postupak kao "sramotan".

- Takvog čoveka nikad niko ne sme zaboraviti i znam da se to neće i ne može dogoditi. Pogotovo sam siguran da ga neće zaboraviti njegov Split jer Ivić je imao dušu, u bezdušna i teška vremena - istaknuo je Marković u govoru nakon smrti Tomislava Ivića.

Legendarni selektor fudbalske reprezentacije Jugoslavije Miljan Miljanić sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu mnogobrojnih prijatelja iz svih krajeva bivše države, ljudi iz sveta fudbala i predsednika Srbije Borisa Tadića.

(telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA