Mesi je uradio genijalnu stvar da bi se rešio bučnih komšija

Argentincu nije mnogo trebalo da sebi obezbedi mir

  • 2

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić otkrio je jedan do sada manje poznati detalj iz života njegovog saigrača i najveće zvezde svetskog fudbala Lionela Mesija.

Rakitić je za hrvatski novi list pričao o svom životu van fudbala u Barseloni, gde izlazi, sa kim se najviše druži, gde živi itd...

>>> Barsa se odriče Ivana Rakitića zbog Mesijeve plate?!

Govoreći o svom komšiluku hrvatski reprezentativac je pomenuo Mesija i problem koji je on imao sa najbližim komšijama i kako ga je rešio.

- Sa komšijama nemamo problema, kao što ih je, recimo, imao Mesi kad je kupio kuću u Kasteldefelsu. Komšije su bile preglasne pa je Leo morao da kupi i njihovu kuću da bi imao mir, ha, ha, ha… - otkrio je Rakitić.

- Ja, srećom, nisam imao takvih problema. Prvi komšija mi je Nemac, malo stariji čovek, direktor jedne automobilske kuće. Nije oženjen, nema dece, po čitav dan je na poslu pa ga i ne vidimo puno. Kad se vidimo, razmenimo nekoliko rečenica na nemačkom, kaže mi da bacim oko mota li se neko oko kuće kad ga nema i to je to. S druge strane, komšije su mi i neki Rusi... Multinacionalno okruženje, ha, ha, ha…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA