≫ 

Milan pobedio sa devetoricom: Svemogući Donaruma činio čuda na golu! (VIDEO)

Podvig "rosonera" na gostovanju

  • 1

Milan u ovom trenutku deluje kao razbijena banda, a jedini čovek koji ga održava da se potpuno ne raspadne je neverovatni golman Đanluiđi Donaruma.

Čuvar mreže koji će 25. februara tek postati punoletan, spasio je svoj tim na gostovanju u Bolonji i zaustavio posrtanje "rosonera" posle četiri uzastopna poraza.

>>> Poraz, poraz, poraz, pa još jedan poraz: Milan je gubitnički tim! (VIDEO)

Na "Renato dall'ari" bilo je 0:1, srećnih 0:1 po Milan koji se polednjih pola sata branio sa devetoricom, ali i sa Donarumom koji vredi za trojicu, a onda u 89. minutu pravo niotkuda zadao šokantan udarac domaćem timu preko Hrvata Marka Pašalića, strelca jedinog gola na utakmici.

Koliko o samom podvigu, pričaće se i o jednoj intervenciji Donarume kada je na neverovatan način zaustavio udarac igrača Bolonje.

>>> Ode Juventus na +7 (VIDEO)

Onda kada su gotovo svi videli loptu u mreži, Donaruma se herojski bacio i paradom zaustavio taj pokušaj i ulio novu dozu samopouzdanja saigračima da nastave da se bore i da veruju u podvig.

Milan je već od 37. minuta morao dalje bez Palete koji je zaradio dva žuta kartona, a u 59. minutu sudija je i Kucki pokazao put ka svlačionici, pa se gostima smešilo ono najgore.

Ali, svemogući Donaruma je rekao "neće proći".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA