Zvezdin golman izdvojio tri fudbalera sa najjačim šutem u ekipi (VIDEO)

Filip Manojlović je zadovoljan radom na Kipru i ima odlična očekivanja pred nastavak sezone

  • 2

Prvi golman Crvene zvezde Filip Manojlovć na proleće će braniti gol crveno-belih, a zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema. Ističe da čuvari mreže sa trenerom golamana Srđanom Maksimovićem odlično rade i očekivanja za nastavak sezone su mu najbolja moguća.

>>> Boaćijeva magija posle treninga u stilu Ronalda: Ovakve poteze smo dosad retko gledali u Srbiji (VIDEO)

>>> Grof je pronašao idealnog i besplatnog štopera za Zvezdu, ali... (VIDEO)

Na poslednjem treningu primetili smo interesantnu situaciju da su mu Boaći, Kanga i Ruiz šutirali penale i slobodne udarce nakon završetka treninga za tu grupu u kojoj su oni koji projektovani za prvi tim, pa smo Manojlovića pitali da li je to često rade.

- Završili smo trening i posle toga smo ostali malo duže da oni izvedu neki slobodnjak i penal. U slobodnjacima sam bio bolji, u penalima su oni izlazili kao pobednici, odbranio sam nekoliko.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

>>> Grof Božović sve aktivniji na treninzima: Čak je i potrčao i jače šutirao loptu (VIDEO)

- Ne radimo to često, jer inače kada završimo trening izađemo svi, pokupimo lopte i eventualno ako stignemo. Ovoga puta je jedan deo ekipe ostao na treningu i radio na drugom delu terena, pa smo ostali i mi i odradili to.

Na pitanje da izdvoji igrače sa najjačim šutem u ekipi, odabrao je trojicu.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

- Ima dosta dobrih šutera, zna cela Srbija da Milijaš ima dobru levu nogu. Eto njega bih izdvojio. Dao mi je na treningu jedan baš lep gol.

- Kanga ima isto dobar i precizan udarac. Znam i da Andrija Luković ima baš dobru levu nogu - istakao je Manojlović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Kada je u pitanju rad sa Srđanom Maksimovićem, Manojlović ističe da imaju drugarski odnos, ali kada se radi ozbiljno nema šale.

- Mi se zagrevamo sa strane u odnosu na ostatak ekipe, takozvani golmanski rad. Sada smo u fazi eksplozivnosti, pa nekada imamo istrčavanje sa ekipom, ali uglavnom radimo odvojeno, pa se kasnije priključujemo ostatku ekipe na treningu.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

- Sa Maksom svi imamo drugarski odnos, ali kada se radi ozbiljno, radi se ozbiljno.  Pripremamo se dobro, vidim da je cela ekipa zadovoljna radom, očekivanja za nastavak sezone su mi najbolja moguća - zaključio je Filip Manojlović.

Baner za pripreme

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA