Svi slave klinca koji je dao 92 poena na utakmici, a kod nas u Srbiji bi ga šamarali treneri za ono što je radio! (VIDEO)

Mladi Lamelo Bol radio je na utakmici neke stvari zbog kojih bi ga naši treneri izbacili napolje

  • 16

Amerika bruji o neverovatnom košgeterskom rafalu u režiji srednjoškolca Lamela Bola, koji se našao na udarnim stranicama sportskih medija nedugo posle sličnog podviga njegovog starijeg brata.

>>> Ubacio je 300 šuteva i trener je rekao dosta! Pogledao ga je "Izvini, brojim samo one koje ne DOTAKNU obruč" i nastavio da šutira! (VIDEO)

Lamelo je postigao 92 poena na utakmici, od toga neverovatnih 41 u poslednjoj četvrtini! Njegov tim je pobedio 146:123. Lamelo je za dva šutirao 30/39, za tri 7/22 i 11/14 sa linije penala, uz to dodao je i pet skokova i sedam asistencija.

I sad dok su Ameri u euforiji svi bi pomislili "Auu kakav igrač" Međutim, kad pogledate snimak i kad vidite način na koji je to uradio bude vam sve jasno.

Pre svega treba reći je srednjoškolska košarka u Americi malo drugačija nego kod nas drugačije se igra i trenira i automatski čim je neko talentovaniji od drugih odskače kvalitetom.

Drugo igrali su protiv ekipe koja je najslabija u njihovoj diviziji i gde igrači, što se vidi na snimku, ne igraju odbranu.

Printskrin: Youtube/BallerVisions Printskrin: Youtube/BallerVisions

Nema sumnje da je Lamelo Bol, ekstra talentovan i da je stvarno mnogo bolji od ostali  i dosta poena je dao iz šuta što je kvalitet, ali je i dosta poena dao iz jedne neverovatne situacije, zbog kojeg bi ga treneri u Srbiji izbacili napolje iz igre, a pojedini možda i našamarali.

Ako pogledate dobro ovaj snimak, koji je skraćen i montiran samo sa njegovim poenima, videćete neke situacije da se on uopšte NE VRAĆA  u odbranu. Da čovek koš i ostane na polovini protivnika i onda čeka da rival promaši koš, ili eventualno da, pa mu saigrači brzo bace loptu i onda on poentira.

Za ovo bi mu kod nas (opravdano) treneri očitali bukvicu i izbacili iz igre. Samo zato jer ponižava ostale saigrače ne vraćanjem u odbranu. Ipak, u Americi je to drugačije.

Pogldajte dobro snimak gde se on uopšte NE VRAĆA  u odbranu i recite da li biste sami dopustili da se neko ovako ponaša na terenu?

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cezar

    9. februar 2017 | 22:09

    Gledao sam snimak utakmice jer me interesovalo da pogledam kako neko moze da da 92 poena za 32 min. Verujte utakmica se igrala bez odbrane niko u evropi ni na trenungu ne igra tako. Napadi se zavrsavali posle 5 sekunde zakucavanjem ili polaganjem. Inače ništa posebno nije uradio taj dečko. Jednostavno bio je puštan da to uradi.

  • Dobro je!!!

    9. februar 2017 | 23:41

    Ahhahaha ova kosarka je smesna, decko bleji na protivnickoj polovini, ne vraca se u odbranu

  • Bobrock

    9. februar 2017 | 22:45

    80 % poena iz ofsajda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA