Najtrofejniji srpski klub pred gašenjem

Crno-beli došli u tešku finansijsku situaciju

  • 31

Vaterpolo klub Partizan, nalazi se u najtežoj situaciji od osnivanja. Naš najtrofejniji sportski klub (7 titula prvala Evrope, 33 titule šampiona države) je pred gašenjem kako je istakao legenda ovog kluba i predsednik Aleksandar Šoštar.

- Bez obzira na moj optimizam, Partizan je pred gašenjem. To nije pritisak nego realno činjenično stanje. Kucali smo na sva moguća vrata i svi su upoznati koliko je situacija dramatična. Mislim da svi imaju dobru volju , a razumem sve probleme u kojima je svi kao društvo nalazimo - rekao je Šoštar za Novosti.

Klub je u januaru bio u najtežoj situaciji jer zbog finansija bazen na Banjici nije radio jer nije bilo novca da se plati mazut.

- Kako govoriti o perspektivi kad sui dnevne aktivnosti u magli. Razmišljamo da se ova mlada ekipa zadrži i da se eventualno neko vrati ko nas je prošle godine  napustio - priča predsednik kluba..

Šoštar je objasnio kad je nastao problem:

- Titula prvaka Evrope je jedan od razloga naših problema. Da smo pustili igrače godinu dve dana ranije ne bismo bili u ovom  problemu, ali ne bismo bili ni prvaci Evrope. Svesni smo u kakvoj je situaciji privreda , ni vaterpolo ne može biti izuzt, ali tražimo da se napravi kategorizacija da se zna ko je ko, i šta ko radi - poručio je Šoštar.

(Telegraf.rs/Izvor Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    9. februar 2017 | 23:39

    Pa nek se ugasi

  • Necko

    10. februar 2017 | 00:14

    Svake godine, se gasi.... Aman!!! Dokle plakanja, ili se gasite, ili nadjite novu upravu. Imam utisak da čitam tekstove od pre 4 godine!!!

  • Nebojsa

    9. februar 2017 | 23:36

    Kad je toliko jak klub kako je pred gasenjem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA