Bivši igrač napljuvao Zvezdu: Nikome ne bih poželeo ono što sam tamo preživeo, pretili su mi smrću!

Džošua Parker se raspričao o svojim neslavnim danima u Beogradu

  • 14
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Bivši fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker je u finišu prelaznog roka potpisao za engleskog trećeligaša Džilingem.

U intervjuu koji je napadač dao tamošnjim medijima, dotakao se i katastrofalnog perioda koji je proveo na stadionu "Rajko Mitić".

Parker je u Zvezdu došao u zimu 2015. godine iz Domžala, kao kompenzacija za Nemanju Maksimovića od 80.000 evra koliko su dugovali Slovenci.

- Bilo je to strašno iskustvo. Bilo je nerealno. Konačno sam našao malo strasti prema fudbalu posle te najgore godine. Nikome ne bih poželeo ono što sam ja tamo prošao - rekao je Parker u opširnom intervjuu, koji je karijeru počeo u KPR-u.

On je istakao da je negativan utisak o njemu nastao zbog novinskih natpisa, pogotovo kada mu je klub navodno zabranio da ode u Englesku zbog smrti bake.

- Odnos se raspao i od tada je počela negativa. Dobijao sam pretnje smrću na svim svojim profilima na društvenim mrežama, čak i na privatnom Fejsbuk profilu - istakao je Parker.

Igrač iz Antigve i Barbude rekao je da za vreme angažmana u Beogradu nijednom nije dobio platu na vreme, i da je u jednom momentu došlo do toga da nije dobio platu šest meseci.

Ugovor mu je isticao u januaru 2017, ali nije ispunio 0čekivanja trenera Božovića i dugo nije bio u timu. Otišao je prvo na pozajmicu u Aberdin. Na kraju je ugovor raskinut.

>>> PARKEROVA ISPOVEST: U Zvezdi navijači vode klub, surovi su i ekstremni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šah mat

    10. februar 2017 | 13:52

    Лудак, крао лопту саиграчима да да гол. Да је био бољи не би отишао у трећу лигу

  • Max

    10. februar 2017 | 13:48

    Naravno da je sve istina. Mnogima se ne plaća na vreme u Zvezdi. Njegov je problem što nije navikao na kašnjenje plate. A što se tiče pretnji, naravno, mora da ne prima platu, i još da ćuti i priča kako igra jer mu je Zvezda u srcu. Tako ovde to ide, a svi drugi su krivi jer ne vide šta je normalno, a šta ne.

  • Delija

    10. februar 2017 | 14:19

    I ne daj boze nikome takvog igraca kao sto si ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA