Znate da Le Talek ima brata? Evo ga u prilici da sruši Olimpijakos, ali je promašajem sa 5m razbesneo Zvezdinog bivšeg trenera! (VIDEO)

Fudbaler Crvene zvezde pomno je pratio meč Olimpijakos - Atromitos

  • 0
Foto: Guliver/Julien M. Hekimian/Getty Images Foto: Guliver/Julien M. Hekimian/Getty Images

U prvoj utakmici grčkog kupa, Olimpijakos nije uspeo da pobedi Atromitos, što je svojevrsni šok za tamošnji fudbal.

Nije bilo golova u Pireju, mada je zamalo mogao Oli i da padne u 83. minutu.

U gotovo stopostotnoj prilici našao se Antoni Le Talek, nakon što mu je saigrač u finišu savršeno sa desne dodao loptu na peterac, a napadač ju je nezgodno zahvatio i poslao je pored leve stative.

(Taj momenat videćete na 34. sekundi priloženog snimka, ali svakako pogledajte i ostale najvažnije momente sa meča - bilo je baš burno)

- Gledao sam, imao je veliku šansu. Igrao je dobro, nadam se da će da budu pobednici u revanšu - rekao je "Žurnalu"defanzivac Crvene zvezde, Damijan Le Talek o svom starijem bratu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Upitan da li je njegov šest godina stariji brat pravi napadač za Zvezdu, Le Talek je odgovorio da mu je dobro u Grčkoj, a potom pojasnio:

- Naravno, ali mi imamo dovoljno napadača. Tu su novi igrači. Ostaje u Grčkoj, dobro je za njega i porodicu.

Atromitos ima još veze sa Zvezdom - trener je nekadašnji šef stručnog štaba crveno-belih Rikardo Sa Pintu, a pre dve nedelje je ekipu pojačao nekadašnji miljenik navijača Abiola Dauda. Sa Pintu je baš burno reagovao na Le Talekov promašaj, što možete videti klikom >>> OVDE.

Kada je reč o Antoniju, 32-godišnji napadač ima raznovrsne momente u karijeri, od kojih se najviše ističe igranje za Liverpul. Tamo je stigao posle izuzetnih partija za U16 i U17 reprezentacije Francuske, a na Svetskom prvenstvu je dobio priznanje za drugog najboljeg strelca turnira.

Jedini gol za "crvene" je Le Talek dao Olimpiji u utakmici Kupa UEFA, oktobra 2003. godine.

Liverpul ga je ipak slao na pozajmice jer nije bilo dovoljno minuta na terenu za njega, a on ih je silno želeo što je i sam isticao. Izabrao je da ih koristi kao pozajmljen igrač u Sanderlendu, a tako je nastupao i za Avr, Sent Etjen, Sošo i Le Man u domovini. Poslednji navedeni klub ga je na kraju i otkupio 2008. godine - tu je i odigrao najviše utakmica (106) i postigao 22 gola.

Posle je karijeru nastavio u Valensijenu i Okseru, odakle je 2015. godine konačno stigao u Atromitos. Za grčki klub je odigrao 59 utakmica, i do sada je postigao 14 golova.

Evo i nekoliko fotografija i snimaka koje je Antoni delio na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA