Alonso: Srećan sam zbog golova, ali važnije je polufinale

- Od ovog trenutka moramo da se fokusiramo na Portugaliju i Ronalda. Možemo do pobede, ali za to će nam biti potrebno da odigramo u najmanju ruku kao večeras ili još bolje

  • 0

Španski fudbalski reprezentativac Ćabi Alonso, strelac oba gola u pobedi "furije" nad Francuskom (2:0) u četvrtfinalu prvenstva Evrope, presrećan je zbog pogodaka, ali je rekao da je plasman u polufinale važniji.

- Imali smo kontrolu od početka do kraja meča iako su Francuzi u pojedinim trenucima pretili. Osećam veliku satisfakciju zbog golova, posebno što su došli u mojoj 100. utakmici, ali plasman u polufinale je mnogo važniji - rekao je Alonso.

On je dodao da će aktuelni šampion Evrope i sveta u polufinalu protiv Portugalije morati da odigra još bolje ukoliko želi mesto u finalu.

- Znamo da nas čeka težak meč i od ovog trenutka moramo da se fokusiramo na Portugaliju i Ronalda. Verujem da možemo do pobede, ali za to će nam biti potrebno da odigramo u najmanju ruku kao večeras ili još bolje - poručio je Alonso.

Polufinalni duel Prvenstva Evrope između Španije i Portugalije na programu je 27. juna u Donjecku.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA