RAT SILIKONSKIH MUZA: Nives u trci sa Ronaldovom Irinom za najbolju ribu Euro 2012

Britanski "Miror" organizovao je svojevrsno prvenstvo žena i devojaka fudbalera u lepoti, zanosna Hrvatica već viđena u polufinalu

  • 1

Raste temperatura na Evropskom fudbalskom prvenstvu, koje ulazi u svoju završnicu, a rastu i Celzijusi u britanskom listu "Miror", koji je organizovao svojevrsno prvenstvo supruga i devojaka fudbalera u lepoti. Za razliku od Hrvatske, koja se nije domogla četvrtfinala, Nives Drpić, supruga hrvatskog fudbalera Dina Drpića, koji je bez kluba, plasirala se među osam najlepših.

Britanci otkidaju na nju. "Protivnica" u četvrtfinalu biće joj Julija Voronjin, supruga ukrajinskog reprezentativca Andreja Voronjina, ali u duelu slovenskih lepotica Nives već ima 80 odsto glasova čitalaca i njen plasman u polufinale je gotova stvar.

Nekadašnja gospođica Celzijus jedan je od glavnih favorita igrice "Rat muza" meksičkog portala. Tu joj je suparnica u četvrtfinalu Silvija Majhel, devojka najboljeg nemačkog napadača Marija Gomeza. Ako zanosna Hrvatica prođe dalje, naleteće na prelepu Ruskinju Irinu Šajk, devojku portugalskog asa Kristijana Ronalda. Ona zasad ima 38.000 glasova, Nives je druga sa 24.000, a treća je španska televizijska novinarka Sara Karbonero, devojka golmana "crvene furije" Ikera Kasiljasa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA