SEVALE VARNICE! Portugalci se umalo potukli na treningu (VIDEO)

U duelu na treningu, Rikardo Kvarežma udario je nogom saigrača Migela Lopesa, koji je malo oštrije startovao, selektor i saigrači sprečili veći incident

  • 0

Za Portugalce je uvek važilo da su ekipa prepuna sjajnih individualaca, koja zbog nedostatka dobre atmosfere i kolektivnog duha nikada nije napravila neki veći uspeh. Sada su prijatno iznenadili izbacivanjem Holandije u "grupi smrti", a potom i dominacijom protiv Češke na putu do polufinala.

Ipak, za kvarenje atmosfere pobrinuo se kontroverzni Rikardo Kvarežma. Nikada potvrđeni talenat, koji na evropskom šampionatu sedi na klupi i nema neku bitnu ulogu u reprezentaciji Portugalije, potrudio se da svojim ponašanjem na treningu skrene pažnju i umalo izazove veliki incident. Na samom kraju treninga, na njega je nešto oštrije startovao defanzivac Migel Lopez, a Kvarežma je uzvratio udaranjem Lopesa nogom sa zemlje. Veći incident sprečili su selektor Paulo Bento i defanzivac Rikardo Košta.

- Takve stvari se nekada dešavaju na treninzima. Bila je borba za loptu, a pošto smo mi svi u ekipi žestoki takmičari, niko ne želi da se lako preda. Ali, ovo je samo manji incident, koji ne može da naruši atmosferu - rekao je Košta, pokušavajući da smiri tenzije.

Portugalce u polufinalu očekuje "sudar" sa Špancima...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA