GROF PROGOVORIO: Ovo je prava istina o Ugu Vieiri!

Trener Zvezde govorio o tome šta se dešavalo sa Portugalcem

  • 1

Kao što je poznato, Portugalac Ugo Vieira je nakon završenog jesenjeg dela sezone napustio Crvenu zvezdu i preselio se u Japan.

Za crveno-bele nije igrao skoro čitavu sezonu i upravo je to ono na šta su navijači najtrofejnijeg srpskog kluba bili kivni.

Mnogi su stali na njegovu stranu i pružali mu reči podrške, a celokupnu situaciju razjasnio je trener Zvezde Miodrag Grof Božović.

- Pokušali su da naprave da imam problem s Ugom i da ga ne stavljam u tim zato što neće da produži ugovor. Istina je drugačija - počeo je Grof priču za Sportski žurnal:

- Odjavio je stan letos, zakasnio na pripreme 11 dana. Kasnio je stalno. Nije trenirao kad je došao, pa ni bio u mogućnosti da ponovo igra. Žao mi je, bio je važan deo grupe. Ne bi bio problem da ga treniram ponovo, ali onako kako ja hoću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Grobar

    15. februar 2017 | 11:38

    Meni su dobri ovi komentari i otaranja duse trenera ali tek kada igrac ode i ne moze demantovati trenera. Mislim tako je i u Partizanu."E sad cu vam reci pravu i jedinu istinu....."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA