Buskets: Igrači Reala neće puštati Ronalda

Direktni čuvari portugalske zvezde će biti njegovi saigrači iz Reala - Serhio Ramos i Alvaro Arbeloa

  • 0

Polufinalni okršaj Španije i Portugalije biće zanimljiv iz nekoliko uglova, a najviše zbog trojice portugalskih reprezentativaca koji brane boje Real Madrida - Kristijana Ronalda, Pepea i Fabia Koentraoa. Mnogi se pitaju kakav će tretman Ronaldo imati kod saigrača iz Reala na suprotnoj strani - Kasiljasa, Ramosa, Arbeloe, Alonsa... Arbeloa i Ramos će se smenjivati na mestu njegovog čuvara, a Kasiljas će morati da ukroti dalekometne projektile portugalskog superstara. Sigurno je da milosti prema Ronaldu neće imati katalonski deo "crvene furije" - Pike, Buskets, Ćavi, Inijesta...

Serhio Buskets uveren je u to da klupske kolege neće imati popusta prema CR 7.

- Ako igrači Reala budu morali da idu čvrsto na Ronalda, onda će to i učiniti. Ovde nema priče o klubovima, ovo je utakmica reprezentacija i jedna potpuno drugačija priča - smatra Buskets, i dodaje:

- Ali, mi ovo finale ne igramo protiv Ronalda, nego protiv Portugalije.

Jedini koji sigurno nije priželjkivao da dođe do ovog meča je Žoze Murinjo, koji već dve godine pokušava da usadi mržnju igračima Reala prema reprezentativnim kolegama iz Barse. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA