Milan kaznio Muntarija sa 1,5 miliona evra zbog povrede na malom fudbalu!

U klubu su pobesneli jer je vezista iz Gane tokom odmora igrao fudbal sa prijateljima na plaži i povredio koleno, zbog čega će odsustvovati sa terena šest meseci

  • 0

Milan će kazniti svog vezistu Sulija Muntarija oduzimanjem polovine godišnje plate zbog povrede koju je zaradio na odmoru! U prevodu, vezista iz Gane će ostati bez 1,5 miliona evra (godišnje zarađuje tri miliona), jer je igrajući mali fudbal sa ortacima na plaži doživeo tešku povredu, koja će ga odvojiti od terena šest meseci!

Muntari je platio skupu cenu pikanju fudbala na odmoru. Potpredsednik "rosonera" Adrijano Galijani je skroz pobesneo kada je čuo da je tamnoputi fudbaler igrajući fudbal na plaži pokidao ligamente kolena i odlučio je da ga drakonski kazni. Muntari je i pre odlaska na odmor imao problema sa tim kolenom i čak mu je savetovano da preskoči prijateljski meč reprezentacije Gane, što on nije učinio. Samo je pogoršao situaciju, a onda se povredio igrajući mali fudbal, što je igračima velikih klubova strogo zabranjeno i na kraju i kažnjivo.

Budući da je svojim odsustvom od šest meseci naneo štetu klubu, Muntari će biti kažnjen sa 1,5 miliona evra, a Milan je zbog njega morao do dovede zamenu Kevina Konstanta iz Đenove, što je opet koštalo klub. Taj transfer će jednim delom biti pokriven i od Muntarijeve kazne...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA