≫ 

Ševčenko ponovo na mestu uspeha: Milan? Možda jednog dana

Da li bi selektor Ukrajine mogao da se vrati u Milan kao trener?

  • 0
Foto: Guliver/Ryan Pierse/Getty Images Foto: Guliver/Ryan Pierse/Getty Images

Kada navijaču Milana spomenete Andrija Ševčenka, sa osmehom će se sećati blistavih dana slave tog kluba kojima je Ukrajinac znatno doprineo.

Ševčenko je postigao 175 golova na ukupno 322 utakmice za "rosonere" - osvojio je Seriju A, i titulu šampiona Evrope.

Da li bi selektor Ukrajine mogao da se vrati u Milan kao trener? On to ne isključuje!

- Trenutno sam fokusiran isključivo na Ukrajinu. Videćemo šta nosi budućnost. Možda jednog dana postanem trener Milana, nikad se ne zna. Taj klub će uvek biti u mom srcu - rekao je Ševčenko, i prokomentarisao sadašnje stanje na "San Siru".

- Mislim da je Vićenco Montela odličan trener, a takav je bio i napadač. Smatram da radi dobre stvari i da polako sklapa ekipu s dobrim stilom igre. Milan se s njim vratio na visoki nivo, sezonu je započeo odlično i bilo je neupitno da će doći do pada. Nije to ništa strašno - rekao je popularni Ševa.

Čovek koji je u pobedi protiv Juventusa 2003. u finalu Lige šampiona realizovao odlučujući jedanaesterac u penal seriji, bez mnogo razmišljanja je rekao ko će osvojiti Seriju A.

- Juventus, naravno. Oni imaju najbolju ekipu i inteligentnog trenera kao što je Alegri. Videćete da neće igrati ništa slabije u Seriji A i kada se nastavi Liga šampiona. Jednostavno, najjači su u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA