Pogledajte šta se desilo posle najčudnijeg početnog udarca u istoriji sa formacijom 2-0-8 (VIDEO)

Genijalnost ili ludilo, procenite sami

  • 0

''Svi u napad, ajmo, ajde'', čest je slogan koji se može čuti sa tribina na srpskim terenima. Njega su svojevremeno očigledno u bukvalnom smislu preuzeli fudbaleri Red Bul Lajpciga, koji su danas hit Bundeslige.

>>> Genijalan potez fudbalera Liverpula: Ovakav živi zid nikada niste videli (VIDEO)

Pre nego što ih je kupio Red Bul, fudbaleri Lajpciga igrali su u nižim rangovima Nemačke, ali i tada su izazvali pažnju javnosti zbog interesantnog eksperimenta, koji je mogao da se vidi 2013. godine u duelu sa drugim timom Štutgarta.

Tada je viđen verovatno najčudniji početni udarac u istoriji fudbala, gde se čak 8 fudbalera Lajpciga poređalo na liniju centra. Dvojica su ostala pozadi, a odmah nakon što je jednom od njih vraćena lopta usledila je duga lopta na ostale fudbalere koji su se sjurili pred kazneni prostor protivnika.

Rezultat je bio najbolji mogući i eksperiment trenera Aleksandra Zornigera je u potpunosti uspeo, pošto su posle samo 8 sekundi postigli gol.

Pogleadajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA