≫ 

Stefan Marković ponizio CSKA: Teodosić se video nije na parketu! (VIDEO)

Veliko iznenađenje u VTB ligi u duelu Zenita i CSKA

  • 1

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga naneli su verovatno najjačoj ekipi Evrope, košarkašima CSKA iz Moskve ubedljiv poraz u VTB ligi od 90:77. Trećeplasirana ekipa ove lige nanela je lideru na tabeli drugi poraz, koji je mogao da bude i ubedljiviji, jer je Zenit imao i više od 20 razlike pred finiš meča, kada su se opustili i omogućili gostima da se približe.

Prosto su ih košarkaši iz Sankt Peterburga pregazili, a najbolji pojedinac u njihovim redovima bio je Stefan Marković, koji je imao 19 poena i 9 asistencija uz indeks koristnosti 28.

Srpski plej je bio mnogo raspoloženiji u odnosu na poznatijeg, Miloša Teodosića, koji se nije proslavio, jer za 19 minuta na parketu nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Promašio je sve šuteve, tri za tri i tri za dva, a na kraju je imao indeks od minus šesnaest.

Prava je retkost da CSKA izgubi čak i u Evroligi, a kamo li u Rusiji ili VTB ligi, gde se po pravilu ''prošeta'' kroz ligu i na kraju redovno osvaja prvo mesto. Ovoga puta dobili su pravi šamar, a obraz će dugo da im bridi posle poraza od Zenita.

Pogledajte deo meča:

Bilo je tu prilike i za atraktivne poteze i poigravanje, kao što je bio i ovaj alej-up Markovića za Janisa Timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    16. februar 2017 | 23:02

    Što bi grobari rekli,to je to raspada se Cska,gasi se sad će Zenit sve trofeje da osvoji jer su najjači u Evropi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA