Radonjić oprezan pred polufinale protiv FMP-a: Oni su kvalitetan protivnik, a male su šanse da nam se oporave povređeni

Trener crveno-belih nije siguran da li će se povređeni igrači oporaviti za polufinale, gde će igrati protiv FMP-a, kojeg smatra ozbiljnim protivnikom

  • 4

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom nad ekipom Vršca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, ali je iskazao bojazan zbog povređenih igrača pred duel sa FMP-om u polufinalu.

On ističe da je ekipa iz Železnika kvalitetan protivnik i da nije siguran da li će moći da računa na Voltersa i Bjelicu, koji nisu igrali protiv Vršca, dok Nemanja Dangubić nije ni doputovao u Niš.

>>> Zvezda je toliko demolirala lidera KLS da je to čak i tužno (VIDEO)

>>> Bivši trener Zvezde razočaran koliko su crveno-beli rasturili Vršac i to je ironično prokomentarisao

- Uspeli smo da nametnemo ritam, kao što smo i želeli. Kontrolisali smo celu utakmicu i već u prvoj četvrtini napravili dvocifrenu prednost. Najbolje moguće smo rasporedili minute. Okrećemo se sledećem protivniku. Odigrali smo odgovorno, ali me zanima kako ćemo izgledati protiv FMP-a, koji sigurno predstavlja kvalitetnog protivnika. Tek ćemo da vidimo kako stoje stvari - rekao je trener crveno-belih a zatim se osvrnuo na stanje povređenih igrača.

- Situacija je prilično teška. Videćemo u petak, ali su minimalne šanse da u subotu računamo na Voltersa i Bjelicu. Voleo bih da oni budu zdravi. Čeka još ovoliko utakmica koliko smo odigrali do sada - rekao je trener Crvene zvezde.

Ipak, teško je očekivati da bi FMP mogao Zvezdi da napravi ozbiljniji problem, jer je ekipa iz Železnika faktički filijala crveno-belih gde se kale mnogi igrači koji kasnije zaigraju za Zvezdu. Takvi primeri u sadašnjem timu Zvezde su Gudurić i Dobrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    17. februar 2017 | 04:44

    Ma daj bre Radonja kao da ne znamo da je to zavrsena stvar

  • Milan

    17. februar 2017 | 17:32

    Prvi protiv drugog tima FMP-a i on priča "oni su". Koja je ovo lakrdija Ćovića i Vučića...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA