Prandeli: Bili smo bolji, ništa nam nisu mogli!

  • 0

Englezima nije uspeo "Čelsijev model". Italijani su bili bolji, atraktviniji, konkretniji, na kraju hladnokrvniji, srećniji i zasluženo idu u polufinale Evropskog prvenstva. Selektor Ćezare Prandeli je sve iznenadio izuzetno ofanzivnim pristupom, a na kraju je za to i nagrađen.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i zaslužili pobedu! Bili smo bolji nego inače, imali strpljenja, stvarali šanse, a na kraju imali i sreće. Odigrali smo sa velikim srcem i karakterom, ali iznad svega sa idejom kako da se pobedi veliki rival. Želim da pohvalim sve igrače, način na koji smo igrali i kako smo sprečili Engleze da nas ugroze kontra napadaima, što im je i bio plan. Na kraju nisu znali šta da rade, pa su pokušavali dugim loptama, ali i to smo lako rešili - blistao je od sreće posle meča selektor "azura" Ćezare Prandeli.

Sada Italijane očekuje reprezentacija koja je najviše pokazala na prvenstvu, ali mnogi se sećaju polufinala SP pre šest godina kada su Nemce eliminisali na njihovom terenu.

- Nemci su favoriti. Ali, pustite nas sada da uživamo u ovoj pobedi. Imaćemo dovoljno vremena da se spremimo za Nemce.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA