≫ 

Iliev otkrio pravi razlog raskida ugovora sa Božinovim!

Sportski direktor crno-belih ističe da Bugarin nije bio u planovima kada je u pitanju tim za leto, pa je u dogovoru sa stručnim štabom i samim fudbalerom doneta ovakva odluka

  • 0

Partizan je zvanično raskinuo saradnju sa Valerijem Božinovim, koji je u dogovoru sa čelnicima crno-belih oprostio dugovanja koja klub ima prema njemu. Prema izjavi sportskog direktora kluba iz Humske, Ivice Ilieva, on će ostati da trenira sa igračima Partizana dok ne nađe odgovarajući angažman.

Sportski direktor crno-belih je istakao da je odluka doneta posle dogovora sa stručnim štabom i samim Božinovim, jer se unapred sklapa tim koji bi trebalo da bude aktuelan i na leto, a u tim planovima nije bilo Božinova.

- Zahvaili bih mu se u ime celog kluba i navijača na saradnji. On je igrač koga ja možda najbolje poznajem, jer sam bio njegov suparnik na terenu pre mnogo godina. Kada je dolazio ja sam bio izričit u stavovima, da je on bio 50% onog Božinova koga ja poznajem, on bi bio najbolji igrač u zemlji i regionu.

- On je generalno dao statistički dosta Partizanu, dao je dosta golova i pokazao je raskoš svog kvaliteta i talenta. Nažalost, zbog preburikarnosti postojećeg kadra i zbog toga što klub već u januaru pravi neku priču koja će biti aktuelna na leto, u razgovoru sa Božinovim smo videli da je ovo najbolji put kojim bismo mogli da idemo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iliev ističe da je Božinov na delima pokazao da je istinski voleo Partizan i da mu vrata Humske ostaju otvorena.

- Sam podatak da je oprostio sve što mu se dugovalo, a da je u pitanju stranac, pokazuje da nisu samo puke reči, nego i dela i ono što oseća u srcu. Oprostio je ono što mnogi nisu, niti moraju jer se govori o njhovim zarađenim sredstvima. On je shvatio situaciju u klubu.

- Ponosan sam što je tako veliko ime bilo deo Partizana. Njemu su vrata kluba otvorena. Naravno, on će u dogovoru sa klubom trenirati sa Partizanom. To je najmanje što klub može da uradi dok ne nađe ono što njemu najviše odgovara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA