≫ 

Povratak Bejla u velikom stilu za rušenje manjeg tima iz Barselone, Gameiro postigao najbrži het-trik u istoriji! (VIDEO)

Velšanin se u velikom stilu vratio na teren, a Real je pobedom pobegao Barsi na četiri poena prednosti

  • 0

Real Madrid nastavlja da beži najbližim pratiocima na tabeli Primere i sada posle pobede nad Espanjolom od 2:0 u 23. kolu, sada ima četiri poena predonosti u odnosu na Barselonu.

Manji tim iz Barselone nije mogao da se suprotstavi lideru prvenstva, u čije redove se posle duže pauze zbog povrede vratio Geret Bejl. Velšanin je povratak na teren krunisao golom u 83. minutu, kada je sjajno iskoristio odličnu asistenciju Iska.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bejlu je za gol bio potrebno svega desetak minuta, pošto je ušao u igru sa klupe u 71. minutu umesto Morate. Upravo je Morata i doneo Realu vođstvo, kada je takođe na asistenciju Iska visoko skočio u kazanom prostoru i zakucao loptu u mrežu Lopeza.

Prethodno je Aletiko Madrid savladao Hihon na gostovanju sa 4:1, a zanimljivo je da su svi golovi pali u drugom poluvremenu. Najpre je Kazemiro u 46. minutu doveo Atletiko u vođstvo, ali je Alvarez izjednačio samo 3 minuta kasnije.

Odolevali su domaćini do 80. minuta, a onda je na scenu stupio Kevin Gameiro, koji je u razmaku od 5 minuta postigao tri gola i tako oborio rekord kada je u pitanju najmanje potrebno vreme za het-trik u Primeri.

Prethodni je bio vlasništvo Bebeta, koji je držao Bebeto još iz 1995. godine.

Pogledajte golove:

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA