≫ 

Do sada neotkriveni detalji Jokićevih početaka: Kako je kasnio u napad, tražio od trenera da ga vadi iz igre i ko je jedini mogao da ga iznervira

 ≫ 

Dug je bio put od bucka koji kasni u napad do NBA zvezde ol-star kalibra

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pedja ue
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Баранин Србин

    09. april 2017 | 14:30

    Јокићи су поријеклом из Велике,између Андријевице и Плава. то је Село од неких 500домова,страховито настрадало у Другом Светском Рату.Шиптари,Њемци и Муслимани,направили су прави Геноцид.Тада је побијено преко530 жена,стараца дјеце.Све живо што је затечено у село испод Чакора. Срећом,после рата село се обнавља,раћају се велики Књижевници,Политичари,привредници ,а посебно СПОРТИСТИ. Нема спортске ГРАНЕ,да у бившој Југославији није поријеклом из Велике.Зато не чуди да су и Браћа Јокић достигли свјетске размјере.

  • mile zemljoradnja

    19. februar 2017 | 18:28

    očekujem da se javi kuvarica iz vrtića i objasni kako je mali Nikola jeo baš njen sutlijaš sa cimetom

  • Fil

    19. februar 2017 | 17:40

    Jokic je nas biser. Bicemo svedoci njegimovih uspeha i uspeha reprezentacije. Ali pored njegovih kvaliteta i ekstremnog talenta, imao je puno srece. Svedok sam propadanja mnogih velikih talenata. Nesto zbog neznanja trenera, nesto zbog potkupljivosti. Nikola je imao srece da je imao trenera koji je i strucan i psiholog. Sto bi se reklo, bog ga pogledao. Na primer, u Partizanu i Zvezdi, u mladjim kategorijima, igra se preko veze (novac, sponzorisanje kluba, nekad su dobro prolazili i generalski sinovi, ciji su ocevi sredjivali za vojsku). Zato niko iz kadeta Partizana i Zvezde nije postao igrac (osim Rakocevica i Djordjevica, ciji su ocevi poznati u svetu kosarke). Svi igraci dovode se sa 15-16 god. iz manjih sredina. Tamo se deca jos uvek igraju kosarke, a treneri ih pustaju da razviju kreativnost. U Partizanu i Zvezdi, ispovredjuju ih, nenormalnim treninzima u cilju postizanja rezultata, a ne pravljenja igraca. Sreca da je nase podneblje nepresusni izvor, pa uvek iznedri neki biser...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA