Igrači Partizana beže jedni od drugih, Hečer dva dana nije ustao iz kreveta!

Nestvaran napor su uloži crno-beli

  • 10

Košarkaši Partizana pobedili su Mega Leks sa 77:65 u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a u odsustvu trenera Aleksandra Džikića ekipu je vodio pomoćnik Nenad Čanak.

- Iz jedne jako delikatne situacije dali smo sve od sebe i pobedili. Virus nas je razorio, videćemo sutra šta će biti... Imali smo kontrolu nad utakmicom, sa spoljnih pozicija su pogađali igrači kojima to nije specijalnost. Na kraju smo, deluje, lako dobili, ali sa Megom nikada nije lako - rekao je Čanak, a prenosi sajt kluba. Osvrnuo se i na zdravstveni bilten.

- Hečer dva dana nije ustao iz kreveta, Marinković je jako loše, Koprivica isto, Džikić ima temperaturu...Andrić je jutros imao teperaturu, nadam se da niko od ovih što su igrali neće do sutra da padne - istakao je Čanak. Na situaciju se osvrnuo i Novica Veličković.

- Važna pobeda. Pravo da vam kažem, pribojavao sam se ove utakmice. Za protivnika smo imali mladu i talentovanu ekipu Mege, koja igra vrlo agresivno, a mi bez igrača. Bežimo po hotelu jedni od drugih, oni bolesni nisu izašli iz soba dva dana - rekao je Veličković i dodao:

- Napravili smo veliki rezultat plasmanom u finale, gde nas čeka veliki posao. Videćemo u kakvom su stanju igrači koji su sad po sobama. Mihajlo Andrić je sinoć bio u redu, probudio se sa temperaturom 39, ušao u autobus i odigrao dobro. To svedoči koliko nam je stalo... Nije laka situacija. Čestitam saigračima i sutra u finalu da 'izginemo' - naglasio je kapiten Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivko

    19. februar 2017 | 08:06

    Pa koliko ima ovih Nenada Čanaka u Srbiju

  • Srele

    19. februar 2017 | 08:06

    Napred Crno-Beli .. .zgazite dvoglavu azdaju(diva-fmp)

  • Vronski

    19. februar 2017 | 10:51

    Zar su se toliko predoziralj?! Manite se ljudi izgovora koje dolaze i tog legla. Zgazi zmije Zvezdo moja da ne mogu doci sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA