≫ 

Rad kažnjen, Đurđević doneo pobedu Partizanu, pa promašio nemoguće! (VIDEO)

Crno-bela prolećna premijera

  • 11

Fudbaleri Partizana pobedili su Rad sa 1:0 na Banjici u prvom prolećnom superligaškom meču, pošto je presudio Uroš Đurđević u drugom poluvremenu.

Rad - Partizan 0:1

(Đurđević 55)

Rad: Filipović, Ljubinković, Maraš, Pajović, Radivojević - Drinčić, Ćulum, Lutovac, Denić, Rodić (od 73. Petković), Đenić

Partizan: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Janković, Jevtović, Everton, Stevanović (od 86. Ilić), Leonardo (od 89. Tavamba), Đurđević

Mučili su se crno-beli, bili su dugo previše povučeni, Leonardo nije bio onaj "pravi", a Rad je promašivao solidne prilike, za šta je kažnjen. Nakon početnih ispitivanja snaga, Lutovac je u 20. minutu sa samo tri metra mogao da zatrese mrežu, ali se nije proslavio, gađao je Kljajića pravo u noge, a  takve prilike protiv crno-belih ne ponavljaju se često.

Mogao je i Partizan da povede, i to iz autogola, kada je Filipović vrhovima prstiju preusmerio Maraševu loptu nakon kiksa, a kasnije se ušlo u uspavani ritam do kraja poluvremena.

Buđenje je usledilo tek u 55. minutu kad je Đurđević oštro šutirao nakon kornera za 1:0 crno-belih, a onda se i obrukao kada je prošao golmana i pogodio stativu, iako je gol bio prazan. Za kraj, igru je smirio Ilić, dok je priliku umesto bledog Leonarda dobio Tavamba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    19. februar 2017 | 15:31

    Лутовац промашио са 5 м а Ђурђевића оставили самог на 12 м како му не би сметали....таман толико довољно. Провидно бре

  • Klon

    19. februar 2017 | 14:37

    Igra Partizana=KATASTROFA.

  • Жика Живац

    19. februar 2017 | 15:53

    Koja nameštaljka...bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA