≫ 

UMALO TUČA NA BANJICI: Navijači Rada vređali Evertona, Brazilac hteo da se obračuna! (VIDEO)

Bilo je neprijatnih scena na Banjici

  • 17

Fudbaleri Partizana pobedili su Rad sa 1:0, a meč su obeležili i incidenti.

Huligani sa tribine Rada su provocirali Evertona često rasističkim povicima, reagovao je i delegat pretnjom da će prekinuti utakmicu, a Brazilac je reagovao emotivno. Čim se utakmica završila, krenuo je ka tribini domaće publike i gestikulirao, dovoljno da se napravi velika gužva.

Skočili su svi igrači kako bi se sprečili dalji incidenti, a na kraju su i pripadnici Žandarmerije reagovali kako bi se strasti smirile. Brazilac nije mogao da se obuzda, pa je u suzama napustio teren...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    19. februar 2017 | 16:51

    Da se kazni jer om to sa namerom radi da bi provociirao. Tako je uradio na derbiju isto. Zna on sta radi i namerno provocira. Kako je moguce da samo njega vredjaju, a da se ni jedan tamnoputi igrac u nasoj ligi ne vredja? Znaci da je do njega i njegovog ponasanja.

  • Raška

    19. februar 2017 | 16:26

    Radovi navijaci izigravaju velike Srbe,ponizavaju i Srbe i Srbiju,poslije ovoga nam niko nece doci igrati fudbal,Baloteli je imao slican problem,vrijeme je da se stane na put navijacima ili kako oni sebe nazivaju ultrasima.

  • mik

    19. februar 2017 | 16:48

    Reagovao emotivno dotrcavsi do radovih navijaca i pokazavsi srednji prst. A sto se tice plakanja 80 posto srbije bi trebalo da place svaki dan zbog ponizenja u kojim se nalazi. Ali izgleda da je danas najteze biti obican gradjanin srbije bez ikakvih prefiksa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA