≫ 

Njemu se klanjaju i najveće NBA zvezde: Zbog ovoga je Ronaldinjo neprevaziđena sportska ikona (VIDEO)

I dalje je najveći...

  • 2

Uvreženo je mišljenje da NBA igrači ne prate mnogo evropski sport i da bi retko prepoznali i one svima dobro poznate sportiste, čak i kada su u pitanju fudbaleri, ali kada je jedan u pitanju i najveći košarkaši "preko bare" skidaju kape i stoje mirno na pomen njegovog imena.

Ronaldinjo je stigao u grad!

U prestonici džeza Nju Orleansu, gde je ovog vikenda održan tradicionalni "ol-star" najjače lige na svetu, jedno lice u moru "VIP" persona izazvalo je naročitu pažnju. Brazilski fudbalski mag bio je specijalni gost košarkaške smotre najboljih, a upravo oni najbolji su se utkrivali da budu viđeni sa njim, da se "fotkaju"...

Najveći među najvećima Lebron Džejms oduševljeno je ćaskao sa bivšim asom Barselone i nekada najboljim igračem sveta, "snajperista" Voriorsa Klej Tompson ga je pozvao da obavezno dođe na utakmicu Golden stejta, Mark Gasol nije znao šta će od uzbuđenja, "Brada" Harden je pritrčao u zagrljaj umetniku...

Ipak, na pojavu Ronaldinja najbolje je reagovao Kevin Durent: čim ga je ugledao, prišao mu je, zastao, molitveno poklopio dlanove i sagnuo glavu, toliko da je i Ronaldinju bilo neprijatno od količine poštovanja koja mu je ukazana.

Iako je dugo vremena prošlo od kada smo poslednji put gledali njegove bravure na terenu, one se ne zaboravljaju - Ronaldinjo je i dalje najveći!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA