SRCE MI JE BILO PUNO: Gurović pojasnio zašto je Gudurić u njega gledao kada je dao ključnu trojku Partizanu (VIDEO)

- Verovatno je sada osetio potrebu da taj šut podeli sa mnom - rekao je trener

  • 24
Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Jedan od momenata koji je odlučio pitanje pobednika finala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana jeste trojka koju je uz zvuk sirene za kraj treće četvrtine pogodio Marko Gudurić.

Bek crveno-belih je istog momenta pogledao u pravcu svog bivšeg trenera, Milana Gurovića.

- Zna on, zna on - rekao je košarkaš posle pobede.

Bivši trener FMP-a je taj značajan trenutak prokomentarisao.

- Taj korak unazad, kod te trojke, vratio ga je verovatno tri godine unazad kad smo zajedno radili. On tada nije mogao da uradi tu vežbu u punom trku. Problema je imao sa desnom stranom, pa smo tu vežbu ponavljali posle skoro svakog treninga. Verovatno je sada osetio potrebu da taj šut podeli sa mnom. Srce mi je bilo puno. Hvala mu na tome - rekao je Gurović "Žurnalu", otkrivši potom još jedan važan savet koji je davao Guduriću.

- Često sam mu govorio da svaki šut koji uzima zamišlja kao da je ključni, kao da je šut za pobedu. Za ovaj može to da se kaže, s obzirom da je prelomio meč. Mislim da se tada i svega setio. Osećao sam se kao da sam ja dao tu trojku. Da ne bude zabune, sve što radi i što će Gudurić da uradi, posledica je isključivo njegovog velikog rada. A meni će srce biti puno, ako sam mu makar malo pomogao da razvije svoj talenat - rekao je Milan Gurović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    21. februar 2017 | 08:47

    Чича држи рекорд јадранске лиге са 45 поена. Такође је утрпао Реалу 35 поена у победи Звезде са 19 поена разлике (100:81) у улеб купу. И још много тога. Још само да разјасни њиховом тренеру шта су кораци, да се не буни човек. И да научи од мајстора кошарке нешто. А и то што је играо 2 месеца код њих, показује како је државни пројекат у то време отимао све што је вредело...

  • Delije Čikago

    21. februar 2017 | 08:11

    Gurke legenda.

  • V.M

    21. februar 2017 | 09:16

    Gudura izrasta u jednog od najboljih igraca lige za dalje videcemo.Ako nista drugo covek je dao kos iz igralista.A pogledao sam jos jednom da se prisetim kako je Drobnjak a secam se jako dobro te utakmice jer u to vreme prikazano iz bar 10 uglova da je noga u autu a sudija pola metra od njega.Naravno na you tube ima 2 snimka od kojih je jedan sa SOS kanala i zamislite kod Tegija u emisiji iz dva ugla koja su polu mutna.Koji su to jadnici ti grobari pa pokazi sramotu nemoj da se stidis grobare moj mali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA