Navijači Barse su u šoku: Otkriveno zašto Mesi nije slavio gol za pobedu u 90. minutu (VIDEO)

Problem u najavi za Barselonu

  • 2

Barselona prolazi kroz jednu od najozbiljnijih kriza u poslednjih nekoliko godina. Posle debakla od Pari Sen Žermena od 4:0 u osmini finala Lige šampiona usledilo je mučenje protiv Leganjesa u Primeri, gde su došli o pobede od 2:1 tek u poslednjim sekundama meča i to sa bele tačke.

Veći problem od toga jeste ponašanje dvostrukog strelca i najboljeg igrača Lionela Mesija, koji nije slavio pogotke. Kod prvog je samo mirno ubacio loptu u mrežu posle asistencije Suareza, a pošto je bila rana faza meča, mnogima i nije bilo toliko neobično što nije bilo velike radosti.

Ipak, sasvim sigurno da su svi bili iznenađeni i zabrinuti na Kamp Nou, kada je nakon izjednačenja Lopeza u 71. minutu, u samoj završnici Mesi sa penala dao gol za pobedu, a zatim se ponovo nije radovao.

Selektor Argentine Edgardo Bauza, pričao je za magazin 4-4-2 i izneo svoje mišljenje o ponašanju Mesija posle golova:

- Koliko sam video bio je veoma ljut kada je postizao golove. Mislim da je to zbog kritika koje je dobio na svoj račun zbog partije protiv PSŽ-a - rekao je Edgardo Bauza.

Mesi je na Parku Prinčeva odigrao jedan od lošijih mečeva u svojoj karijeri, a bio je i glavni krivac za jedan gol, kada je izgubio loptu od Marka Veratija na sredini terena, nakon čega je otvorena kontra PSŽ-a iz koje je Draksler postigao gol.

Ono što dodatno može da zabrine navijače Barse kada je Mesi u pitanju jeste i to što nije produžio ugovor sa klubom, a prethodnih meseci su odnosi između dve strane prilično zategnuti u pregovorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Takvi

    21. februar 2017 | 16:38

    Od kad znam za sebe Barcelona je igrala istu taktiku i moralo je kad tad puci, za koje vreme ode u liga 2 haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA