Tavamba postigao prvenac u dresu Partizana, a onda se požalio na povredu

Kamerunac postigao prvi gol u dresu crno-belih, a zatim ukazao Nikoliću na problem s mišićem

  • 0

Fudbaleri Partizana savladali su Inđiju 3:2 (2:0) u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u SC "Teleoptik". Trener Marko Nikolić ukazao je šansu "rezervistima", a prvenac u crno-belom dresu, u 24. minutu, postigao je Kamerunac Leandre Tavamba, koji je ove zime stigao u Humsku kao počanje u napadu.

>>> Konačno se pojavio snimak: Pogledajte kako su Junajted Forsi vređali Evertona na Banjici (VIDEO)

Sem njega golove su postigli Nebojša Kosović u 29. i Nemanja Mihajlović u 49, dok je dvostruki strelac za goste bio Darko Lemajić, u 67. iz penala i 72. minutu.

Trener Partizana Marko Nikolić zabrinuo je pomalo navijače izjavom posle meča, jer je otkrio da mu se Tavamba požalio na povredu.

- Utakmica je poslužila svrsi, jer smo razigrali one igrače koji nemaju veliku minutažu. Tavamba se požalio na bol u mišiću i videćemo večeras posle snimanja u kakvom je stanju, ali očekujem da će biti spreman za Borac. Takođe, u konkurenciji za taj meč biće i Đorđe Jovanović, pošto se on u dogovoru sa selektorom U19 reprezentacije Milanom Obradovićem večeras vraća za Beograd i biće u timu - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA