≫ 

Evo nade za Bobija Marjanovića: Pistonsi trejduju prvog centra?

Andre Dramond, ali i Ajzea Tomas, signalima na društvenim mrežama dali povod za spekulaciju

  • 1

Srpski centar Boban Marjanović niti igra, a teško da će se naigrati i u nastavku sezone pored Andre Dramonda i Erona Bejnsa.

Međutim, pojavio se tračak nade da bi status srpskog centra u ekipi uskoro mogao da se promeni. Nabolje.

Naime, američki mediji spekulišu da bi prvi centar Dramond do kraja prelaznog roka (još tri dana) mogao da pojača redove drugoplasiranog tima Istoka Boston Seltiksa.

Doduše, na ovaj zaključak naveo ih je "tvit" najboljeg igrača franšize iz Masačusetsa Ajzee Tomasa koji je na toj društvenoj mreži "okačio" par očiju, a to isto je uradio poslednji put kada je Al Harford trejdovan u Seltikse iz Atlante, na šta su podsetili tamošnji hroničari košarkaških zbivanja.

I još nešto je zaintrigiralo američke medije: novi izgled Dramondovog profila na društvenih mrežama, gde više nema nijedne oznake njegovog i dalje aktuelnog kluba Pistonsa.

Ipak, nijedan detalj potencijalnog trejda nije naveden kao na primer da li će još neki klub biti uključen u razmenu igrača i šta bi eventualno Detroit dobio u zamenu za "dabl-dabl" mašinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA