≫ 

Da li je vreme da Kasiljas primi gol sa centra? (FOTO)

Iker Kasiljas jeste bio jedan od najboljih golmana sveta, ali u poslednje vreme mu se često dešava da kiksne

  • 0
Foto: Profimedia, Zuma Press - News Foto: Profimedia, Zuma Press - News

Liga šampiona nam je u utorak donela pravu poslasticu za ljubitelje fudbala i kladionice, a naročito onima koji jure veliki broj golova. Mečevi koji se igraju u sredu takođe nude sjajan fudbal u najavi. Ovoga puta će na različitim stranama biti i dva golmana koji su obeležili poslednje dve decenenije.

Derbi večeri je svakako Porto - Juventus, gde ćemo videti duel Kasiljasa i Bufona, a kladionica Meridian pripremila je poseban specijal za ovaj duel.

Navikli ste od Meridiana da nudi i posebne igre kakve ne možete naći u drugim kladionicama, a ovoga puta se izdvaja kvota na igru da Kasiljas prima gol sa protivničke polovine.

Kasiljas jeste jedan od najboljih protekle decenije, ali je već u godinama i povremeno su mu se u Portu dešavali neki neverovatni kiksevi, pa otuda oni koji veruju da bi jedan takav kiks mogao da ima protiv Stare torinske dame, mogu dobro da zarade. Kvota da će primiti gol sa protivničke polovine je 200, pa na uplaćenih 100 dinara možete dobiti 20000 dinara.

>>> Ovde pogledajte šta je još u ponudi Meridiana za ovu utakmicu!

Foto: Promo Foto: Promo

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA