Vermezović: Dobar žreb, ali nema euforije

"Dobro će nam doći ti dueli, ko god bio protivnik, jer želimo da steknemo samopouzdanje", smatra kapiten "crno-belih" Stefan Babović

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović zadovoljan je što će crno-beli igrati protiv ekipe sa Malte ili iz Andore u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je istakao da nema mesta euforiji.

- Kad se posmatra činjenica da smo bili u grupi povlašhecnih, možemo budemo zadovoljni. Ja sam čovek koji se ne prepušta euforiji, dok ne završimo posao na terenu, neću smatrati da je gotovo. Jedino sam se plašio tima iz Kazahstana, zbog vremenskih i klimatskih razlika. Dobro je što revanš igramo u Beogradu, mada je u Evropi uvek važno postići gol na strani - kazao je Vermezović.

Crno-beli će u drugom kolu igrati protiv pobednika dvomeča La Valeta (Malta) - Lusitanos (Andora).

- Dobro će nam doći ti dueli, ko god bio protivnik, jer želimo da steknemo samopouzdanje. Objektivno gledano, ovo nisu rivali iz ranga najjačih, naprotiv, ali svega smo se nadgledali u fudbalu i oprez mora da postoji - rekao je kapiten Partizana Stefan Babović.

Partizan će biti gost u prvom meču koji se igra 17. ili 18. jula, a u revanšu će biti domaćin, 24. ili 25. jula.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA