≫ 

Ronaldo odigrao 700. utakmicu u karijeri i dao gol, ali mu je Valensija totalno pokvarila veliki dan (VIDEO)

Iznenađenje u Primeri

  • 0

Fudbaleri Reala i Valensije odigrali su zaostali meč Primere u kome je došlo do neočekivanog ishoda - Madriđani su poraženi 2:1.

Potpuno iznenađujući bio je i sam početak utakmice: Valensija je za samo devet minuta postigla oba gola i njima, ispostaviće se, rešila pitanje pobednika.

>>> Simone Zaza "zapalio" Mestalju: Ovom majstorijom Italijan je šokirao Real (VIDEO)

Strelci za domaći tim bili su Simone Zaza u 4. i Fabian Orelana u 9. minutu.

Gol koji je postigao italijanski fudbaler bilo je pravo malo remek delo i najlepši trenutak čitavog meča.

Bivši napadač Juventusa primio je loptu unutar šesnaesterca, a onda iz okreta postigao sjajan gol pogodivši gornji dalji ugao.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Madriđani nisu verovali šta ih je snašlo već na početku, a novi šok snašao ih je nekoliko minuta kasnije, kada je Orelana udvostru;io prednost "Slepih miševa" i najavio pozitivan ishod po svoj tim.

Međutim, ostalo je još mnogo da se igra. Utakmica je praktično bila tek počela.

Gosti su se u nastavku konsolidovali i uspeli do odlaska na odmor da prepolove vođstvo Valensije. Strelac je bio Ronaldo koji je mrežu tima sa Mediterana zatresao glavom na asistenciju Marsela i tako na najbolji način obeležio 700. utakmicu u karijeri (kada je reč o klubovima).

Ali, bilo je to sve od Reala, makar što se golgeterskog učinka tiče. Valensija, koja je ove sezone imala mnogo problema i unutar samog kluba i u rezultatima, konačno je uspela da zabeleži pobedu vrednu pažnje koja bi mogla da joj bude zamajac za dalji uspon.

Real je propustio priliku da se "odlepi" od Barselone ispred koje je tek na bod razlike, uz napomenu da ima još jedan meč manje od Katalonaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA