≫ 

Bjelica pred odlaskom iz Minesote, a poznato je i ime kluba koji ga želi

Nemanja na izlaznim vratima Timbervulfsa

  • 0

Srpski košarkaški reprezentativac i član Minesote Nemanja Bjelica, u nastavku sezone bi mogao da zaigra u bojama drugog kluba.  

Naime, američki mediji javljaju da je Bjelica "u fokusu" Njujorka koji sprema ozbiljne promene u timu, a jedna od opcija je trejd u kome bi dobili i srpskog igrača.

Bjelica je već neko vreme "na oku" vođstva Niksa, a sada se ukazala idealna prilika da se trejd realizuje jer Njujork želi da razmeni plejmejkere sa Minesotom, što je u ovom trenutku prioritet franšize iz "Velike jabuke".

U tom slučaju, Niksu bi u "čopor" poslali Derika Rouza čijim igrama nisu zadovoljni, a zauzvrat bi dobili iskusnog Španca Rikija Rubija.

Takođe, pored Španca, Njujorčani žele i Bjelicu, koji u Timbervulfsima baš i nema veliku minutažu, a to je i razlog zbog kojeg bi i naš košarkaš bio raspoložen da se ovaj trejd realizuje.

Za sada nije poznato da li bi još neki igrač bio uključen u potencijalni trejd, ali i to će se saznati uskoro, jer prelazni rok ističe u petak.

Foto: twitter/@JeffZillgitt Foto: twitter/@JeffZillgitt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA