Čeka vas veliko bogatstvo ako Gudurić pogodi trojku u poslednjoj sekundi za pobedu nad Galatom!

Ozbiljno razmislite o ponudi kladionice Meridian i kvoti od 150 da će mladi bek na ovaj način doneti pobedu Zvezdi

  • 10

Pobede na domaćem terenu skoro sigurno donose Crvenoj zvezdi plasman u TOP 8 Evrolige, tako da svaki duel u Pioniru za crveno-bele predstavlja onaj ''biti ili ne biti.''

Prvi od četiri preostala jeste protiv Galatasaraja večeras od 19.00 časova i stiže u nezgodan čas. Problemi sa povredama pad forme, ali i rast iste na strani turske ekipe.

Jedino što može da raduje Dejana Radonjića jeste sjajna forma Marka Gudurića koji je maestralno odigrao Kup Radivoja Koraća. Proglašen je MVP-jem takmičenja, a pogotovo zbog toga što je srušio Partizan u finalu.

Gudurić je to finale ''prelomio'' jednom trojkom uz zvuk sirene u finišu 3. četvrtine i upravo je to dalo povod kladionici ''Meridian'' da obraduje svoje kladioce jednom neverovatnom kvotom. Kvotom od 150 da će Gudurić postići trojku u poslednjoj sekundi meča za pobedu crveno-belih nad Galatom.

Foto: Meridian Foto: Meridian

Kladionica ''Meridian'' takođe daje sjajnu kvotu 20 da će kapiten Luka Mitrović postići 30+ poena protiv Galatasaraja. Već je jednom to učinio, i to u Istanbulu. A vredi pomenuti da je Mitrović na poslednjih nekoliko utakmica bio košgeterski raspoložen.

Što se tiče same utakmice, Zvezda je favorit i kvota na pobedu crveno-belih iznosi 1.31. S druge strane, na Galatasaraj je 3.16.

Zanimljiva je i ona da će biti produžeci i iznosi 12.00. U duelu ova dva kluba - ništa novo. Setite se onih dodatnih pet minuta iz prethodne sezone.

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CCCC

    23. februar 2017 | 13:52

    A vidi ove jadnike grobarske što se javljaju,zaboravili na onu Drobnjakovu trojku kadanm je celim stopalom gazio aut liniju i doneo pobedu tim kosem,licemeri...nista lepse nema od vaše patnje.

  • Бебето

    23. februar 2017 | 11:37

    И он погоди на 01:01 секунду до краја и кладионица не призна добитак !! Зато Гудура КУЋО решавај то на време.

  • Miloš

    23. februar 2017 | 12:25

    A jel sa napravljenim koracima ili regularno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA