HIT DANA: Engleski navijač izvadio "budalu" da uplaši Dijamantija (FOTO)

Tifoz Gordog Albiona skinuo gaće pokušavajući da omete strelca gola iz penala, koji je odveo Italiju u polufinale Evropskog prvenstva

  • 0

U košarci navijači iza koša neretko ometaju protivničkog igrača koji izvodi slobodna bacanja mlatarajući rukama ili kojekakvim rekvizitima. Nešto tome slično desilo se i u penal-seriji na utakmici četvrtfinala Evropskog prvenstva između Italije i Engleske.

Iako fudbalska publika na Olimpijskom stadionu u Kijevu nije bila tik iza gola, jedan engleski navijač na tribini sa izmešanim pristalicama dve reprezentacije ipak nije odustao od bajanja italijanskom igraču Alesandru Dijamantiju, koji je, sada je to već istorija, postigao gol koji je "azure" odveo na megdan Nemcima u polufinalu.

Englez je skinuo gaće misleći da će tako da poremeti Dijamantijevu pažnju i pomogne golmanu Džou Hartu da ukroti njegov udarac. Englez mrtav hladan, a Italijan hladan kao špricer. Elegantno, u suprotni ugao od onog u koji je pao sjajni vratar Mančester sitija. Rečju – dijamantski gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA