≫ 

Derbi kola je na Brdu! Koliko zbog klubova koji igraju, toliko i zbog trenera koji ih vode!

Zanimljiv sudar dvojice stručnjaka iz plejade mlađih

  • 0

Derbi 23. kola Superlige Srbije igra se na Banovom Brdu!

Fudbaleri Čukaričkog u subotu od 17.00 časova dočekuje Napredak koji je svakako jedno od najprijatnijih iznenađenje tekuće sezone.

S jedne strane Nenad Lalatović, s druge Vuk Rašović - nekadašnji treneri Zvezde i Partizana.

- Igramo kući i ne priznajemo favorite. Očekuje nas i te kako teža utakmica nego protiv Javora, a o tome najbolje govori igra Napretka od početka sezone. Oni su blagi favoriti na papiru, po bodovima i na tabeli, ali mi favorite ne priznajemo. Mi se ne upravljamo prema protivnicima, imamo svoju filozofiju - rekao je Lalatović i dodao:

Printskrin: Youtube/Sportreport Printskrin: Youtube/Sportreport

- Igraćemo uvek isto, napadački. Moji igrači zaslužuju mnogo bolji plasman na tabeli. Respektujemo ekipu Napretka, promenili su trenera sad je Vuk Rašović, koji je radio u Partizanu i Dinamu iz Minska. Verujem u svoj tim, daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače sa nova tri boda.

Lalatović je najavio da će Miroslav Bogosavac konkurisati za tim i najavio ja jednu do dve izmene u startnoj postavi.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Ovde sam nešto više od mesec dana i teško je sve odmah promeniti, ali mi je drago što igrači prihvataju ono što tražim od njih. Raduje me kako je odbrana odigrala prvu utakmicu, znači da smo se popravili i nadam se da ćemo biti još bolji protiv Napretka.

Svoja očekivanja izneo je i fudbaler Brđana Marko Docić.

- Dolazi nam tim koji se bori za Evropu. S druge strane, mi nemamo više šta da čekamo, moramo da pobedjujemo. Spremali smo se cele nedelje za to. Očekujemo da od prvog minuta krenemo agresivno i da dodjemo do tri boda koja nama znače mnogo.

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA