VIMBLDON: Danas samo Ana na terenu

Ivanovićeva u meču prvog kola posle 18 sati igra protiv španske teniserke Marije Hose Martines Sančes, koja ju je savladala u jedinom dosadašnjem duelu u Rimu 2010.

  • 0

Posle "bogatog" prvog dana Vimbldona, kad je reč o nastupima srpskih tenisera i teniserki, danas na teren Ol Ingland kluba izlazi samo Ana Ivanović. Srpska teniserka u prvom kolu grend slem turnira igra protiv Španjolke Marije Hose Martines Sančes. Meč je na programu posle 18 sati.

Četrnaesta i 51. teniserka sa svetske rang-liste do sada su se sastale samo jednom, 2010. godine u Rimu, a pobedila je španska teniserka sa 6:4, 6:2. 

Ukoliko savlada pet godina stariju protivnicu, Ivanovićeva će u drugom kolu igrati sa pobednicom meča između Japanke Kimiko Date Krum i Ukrajinke Katerine Bondarenko.

Od srpskih predstavnica na ovogodišnjem Vimbldonu Bojana Jovanovski je imala uspešan start, dok su eliminisane Jelena Janković i Vesna Dolonc.

Na muškom turniru sva trojica srpskih tenisera, Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki, bila su uspešna i izborila su plasman u drugu kolo.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA