MILAN ŽIVADINOVIĆ PORUČUJE: Poledica manipuliše igračima, priziva haos zbog ličnih interesa i koristi!

Bivši selektor takođe pita: Zašto sve to pred možda i najvažniji meč reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Rusiji?

  • 14

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica, ne birajući reči, izneo je danas teške optužbe na račun Fudbalskog saveza Srbije zbog problema koji su nasleđeni, pozivajući igrače Superlige na štrajk, usput zahtevajući od igrača koji nastupaju u najboljem nacionalnom timu da podrže kolege iz elitnog šampionata.

Tim povodom oglasio se Milan Živadinović, bivši trener Crvene zvezde, mlade i „A“ reprezentacije.

- Problemi o kojima je govorio Poledica nisu od juče, znamo da su nasleđeni i imaju naravno dodirnih tačaka sa aktuelnom ekonomskom situacijom koja nije laka - ističe Živadinović i dodaje:

- Međutim, vreme i način na koji Poledica, navodno, brine o „interesima igrača i srpskog fudbala“ govore da on zapravo radi protiv fudbala a sve isključivo zbog svog ličnog interesa! Istovremeno bivši igrač veoma skromne karijere pokušava da manipuliše igračima i izazove haos koji može da ima nesagledive posledice po naš fudbal.

Živadinović ne krije da pozivanje na „najradikalnije mere“ od strane Poledice ne mogu ništa dobro doneti srpskom fudbalu...

Foto: www.mc.rs Foto: www.mc.rs

- Čuo sam da on i advokatska kancelarija sa kojom je blisko sarađivao i „branio interese“ igrača, nema više materijalne koristi kao što je to ranije bio slučaj. Otuda i vapaj u njegovom obraćanju, koji ide tako daleko da poziva na štrajk lige odnosno podršku reprezentativaca. I sve to pred možda i najvažniji meč reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Rusiji, protiv Gruzije u Tbilisiju, 24. marta. I to je njegova briga za srpski fudbal!? Da sada kada je najvažnije podmeće klipove, unosi haos i remeti ambijent koji su FSS i selektor Muslin sa saradnicima gradili mesecima? To ima samo u Srbiji, sebi smo bili i ostali najveći neprijatelji.

Poledica takođe poziva na „krivičnu odgovornost“, govori o neregularnosti lige...

- Problemi su, zna to dobro i Poledica, nasleđeni, a za ovih nepunih godinu dana ovo rukovodstvo Saveza uradilo je više nego neko za prethodnih nekoliko godina. Stalo se na put manipulacijama i privilegijama u kojima je uživao upravo i Poledica sa „svojom“ advokatskom kancelarijom, a sada u ime „istine“ poziva na haos u kome bi opet on profitirao. Savez to neće da dozvoli, a fudbal će se igrati. Naravno, dobro je da neko upozorava na stvari koje moraju da se isprave, ali ne i da zloupotrebaljava fudbal isključivo zbog ličnih interesa. A Poledica upravo to radi, obmanjuje i manipuliše samo zbog svoje lične koristi – rekao je Milan Živadinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    27. februar 2017 | 18:39

    Poledica ima dobar procenat od naplaćivanja....mom kumu je uzeo 12.000 eura, tj 35% od onoga što mu je dugovao jedan superligas

  • Dusan

    27. februar 2017 | 18:26

    Zbog politicara i razni poledica 15 god.Neidem na utakmice a samo sto nisam spavo na stadionu jer sad.se.kod nas igra demokratski fudbal

  • ABCD

    27. februar 2017 | 17:15

    Svi funkcioneri u FSS su zvezdaši -svi treneri raznih selekcija su zvezdaši - i šta me briga sta piše ovaj izlapeli penzos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA