Sa kim će Zvezda na Bamberg? Još jedan igrač Zvezde na spisku povređenih

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije mogao da računa na Marka Gudurića koji se požalio na povredu pred duel sa Olimpijom

  • 10

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su sigurnu pobedu protiv Olimpije u 24. kolu ABA lige, rezultatom 88:67 (36:22, 16:12, 25:15, 11:18).

>>> Zvezda pokazala plejmejkera od 204 cm! Radonjićev potez koji će sigurno prodrmati region i Evropu!

Zvezda je igrala ponovo sa skraćenom rotacijom, u kojoj pored Dangubića, nije bilo Jovića, ali i Gudurića, koji se požalio na povredu na zagrevanju, pa je trener Radonjić odlučio da ne rizikuje sa bekom crveno-belih. Podsetimo, poslednjih dve nedelje na poštedi zbog povreda su bili Jović, Bjelica, Volters, Jović, i od ranije Dangubić.

Zvezda za tri dana igra sa Bambergom, a pitanje je ko će sve moći da igra pošto Jović nije trenirao nekoliko dana.

- Marko je maltene u svlačionici pred meč stavljen na spisak povređenih. Uoči sastanka smo videli da ta povreda zahteva da on ne bude u timu.

- Imaćemo sutra i prekosutra trening, videćemo koliko može da se popravi situacija i koliko to može da utiče na kvalitet igre, s obzirom na to da u četvrtak igramo protiv Bamberga, tima koji je pokazao da može da nastupa na izuzetnom nivou i kod kuće i u gostima - rekao je Radonjić i dodao:

- Sigurno da nije dobro kada pored terena vidimo onoliki broj igrača, ali videćemo šta svakog dana može da se očekuje kada je to u pitanju - rekao je trener Zvezde.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija, naljbolja..

    28. februar 2017 | 00:23

    Dobro decko. Igrace Zvezda dobro, a ostalo je nebitno.

  • GROBAR spalio Đenku

    27. februar 2017 | 23:20

    U odnosu na Partizanove povrede moze se reci da je njihova povreda u rangu povrede trepavice.S kim ce na Bamberg,a sa kojim igracima mi uopste i da sastavimo petorku.Guduric je procitan,korak u nazad i sut,protiv Galate prodor nula,vraca loptu nazad.

  • Dodson

    28. februar 2017 | 11:03

    Bas me briga. U Nedjelju i u rupi dobit cete po ušima. Đurđević i Leo ce vam zapapriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA