Trener Bamberga otkrio tajnu uspeha Zvezde: Kod Radonjića B nije nikad ispred A!

Trener Brose Basketa iz Bamberga ima samo reči hvale za trenera Zvezde i ekipu

  • 2

Trener nemačkog Evroligaša, Brose Basketa iz Bamberga, Andrea Trinkijeri, istiće da je Zvezda napravila odličan rezultat ove sezone, zahvaljujući pre svega sistemu koji ima i treneru Dejanu Radonjiću.

U Intervjuu za Sportski žurnal Trinkijeri je otkrio koja je tajna uspeha Zvezde

- To što nikada B nije ispred A, nego sve po redu A, B, C, zna se šta trener traži i to se poštuje. Imaju sistem, navijače, sve se zna. Što kažu u Italiji, ti baciš semenku u zemlju, pa je obilaziđ i zalivaš i na kraju postane biljka.

- Budžet je nešto što se pravi van terena. Imate timove koji imaju mnogo novca i ne igraju dobro i svi su ljuti.. A imate timove koji nemaju puno novca pa pobeđuju i svi su zadovoljni. Zvezda ima fantastičnu sezonu i ja im za to skidam kapu.

- Igrači Zvezde su dugo godina zajedno, trener je tu već nekoliko sezona, a Jović je jedan od najboljih plejmejkera Evrope. Igraju odlično i imaju dobar rezultat, tako da za mene nisu iznenađenje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na pitanje ko je najbolji trener Evrolige, Trinkijeri je dao zanimljiv odgovor:

- Zavisi kako se gleda. Po rezultatima Željko, pa kad vidite kako igra CSKA, pomislite to je Itudis. Pa gledaš Zvezdu i Radonjića. Onda Alonso i naravano Laso. Svaki trener koji preživi sezonu je dobar trener - rekao je Trinkijeri.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RAFALNA PALJBA

    28. februar 2017 | 16:08

    Idemo grobari kolektivno pluvanje po treneru Bamberga,zamislite SRAM GA BILO,nista o Partizanu!! Ma sredio Vucic intervju,ha,ha!!

  • Dodson

    28. februar 2017 | 11:55

    Zec kralj, pa onda za njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA